Abg giant nak isap burit las vegas dating com

haa...citer aku ni ganas skit kot.main ngan atuk aku lagi..citer dia camni,umur aku 16 tahun masa tu,aku dok ngan nenek ngan atuk aku sebab parent aku ni umur je 16,tapi badan aku macam umur 25,bukan gemuk ke ape tapi cutting aku ni ha..tetek aku jangan tanye la besar ke tak,macam buah betik,cantik je kalau kena hayun.adala.ni jenis suka berkemban lepas mandi,tapi kat umah je la,lepas mandi tu kain batik aku mesti la basah..sampai nampak puting aku slalu cakap tutup pakai tuala x elok orang nampak,baikkan atuk aku?Setiap kali dia turun dari rumah aku akan cuba memikat hatinya tapi aku tewas dalam permainan ini. Aku pula tak kisah dengan apa yang membuatkanya benci kat aku. Lalu dia pun meminta kebenaran dariku untuk pulang. "Saya sebenar sudah lama suka kat awak tapi awak ni pendiam sebab tu saya benci kat awak ni". Kesokkan harinya aku pun pergi kat rumahnya dan mengetok pintu rumahnya. Raylene hairan memandangku, "siapa yang cakap kat awak"tanyanya."Adik awaklah".kataku. Tanpa ragu-ragu aku pun mengajaknya menonton blue film ayahnya. Tanpa tidak dapat menahan nafsunya tiba-tiba dia memanggil namaku way . Selepas itu aku menjilat semula biji kelentitnya sekali dia mengeluarkan air kalimat...terus tarik diri.

abg giant nak isap burit-71abg giant nak isap burit-8abg giant nak isap burit-82

Jadi aku sergahlah dia, maka dia terperanjat lalu bangun dan memusing pada aku. Bila aku melihat dia menangis, aku pulak rasa takut, ialah mana tau ada orang dengar dan tersalah anggap pulak. Dan menyuruh dia pakai balik seluarnya, tapi dia cakap,dia rasa nak terkencing benar dan meminta aku benarkan dia kencing di situ juga. Dia cakap takpelah nanti bolih tukar sambil tersenyum.

Aku lihat ada air yang meleleh dari kelengkangnya, rupanya dia baru nak kencing kat situ. Geram juga aku tengok dia rasa macam nak rogol aku terfikir pulak,bahayanya merogol budak sekolah ni. Okla u balikla sekarang tukar seluar dulu, kata aku sambil beredar dari situ, ok,see u next time katanya sambil mengamit tangan pada aku.

jadahnyer baik..dalam ati dia terlonjak-lonjak nk main dgn aku..

masa tu nenek aku gi kenduri kat pahang umah sedara aku,atuk aku x leh gi sebab ada benda lain katanye nak kena buat,masa tu cam biasa la aku gi mandi berkemban.perasan atuk aku tengok je badan aku,aku jalan cepat-cepat,malula..konon,pastu aku pun lima minit dalam toilet aku dengar bunyi kuak..pintu toilet terbukak,aku x pandang belakang pun,biar la kucing terlanggar agaknye..

Dengan rasa tak sabar, aku terus menanyakan apa halnya dia nak jumpa aku. Tapi aku kata aku takde duit kerana belum gaji, tapi dia akan bayar duit sewa hotel tu, aku jangan bimbang, asalkan aku nak pergi je.

Dia pun terus cakap, tadi abg ada tengok i punya cibaikan dan abg ada gosokan, sekarang i mau tengok abg punya boleh tak, baru ada fair(adil) betul tak? Setelah itu dia serahkan RM50 pada aku untuk bayar duit sewa hotel tersebut.

lepas tu atuk aku tonggengkan aku,style doggie sambil tangan dia ramas2 tetek aku..sedap betul ditala dari belakang,makin rancak hayunan batang atuk aku sambil atuk aku kata"sedap betul badan ko mira,atuk nak main ngan ko puas2,atuk tau ko suka konek atuk kan,betina sundal.."dia bukan marah aku,cuma ala..dirty talk masa main,uh..eranganku,macam macam posing atuk aku buat,suruh aku kat atas henjut dia,naik-turun tetek aku,pap! tetek aku kena tampar,bontot aku ditepuk-tepuk.gak atuk aku meranyam badan aku yg montok n,pas 40 minit gitu atuk aku terpancut air mani dia,terbuak-buak dalam pepek aku,dah?

blum lagi.jilat pepek aku yg penuh air mani dia,dia suruh aku isap konek dia..penuh mulut aku ngan konek dia..

Sambil tersenyum dia menjawab belumlah mau tunggu sama abglah, kenapa? Tiba-tiba aku terdengar orang menegur dari belakang, aku menolih dan melihat amoi tadi ada di belakang sedang tersenyum melihat aku dan menghulurkan rokok dunhill sebungkus pada aku.

Apa ni kata aku, ambilla abg baikla, katanya dan aku pun pelawa dia minum sekali, ok juga katanya sambil duduk di sisi aku, amboi mak wanginya, kata aku dalam hati.

Cerita berlaku pada tahun 1991, pada masa tu aku bekerja pengawal di sebuah pasaraya komtar johor bahru. Lepas kencing dia bangun dan pakai seluar dalamnya yang telah basah tu, sekali lagi aku nampak cipapnya yang putih dan tiada bulu langsung.

Tags: , ,